Post

feb 27
NIM heeft nieuwe huisvesting

NIM is in twee jaar tijd gegroeit van 1 naar 8 medewerkers. Onze doelstellingen, verbeteren in kwaliteit, uitgebreidere deskundigheid en het behandelen van kwantiteit, voor de komende jaren vragen om een grotere vloer oppervlakte. Uitgebreidere dienstverlening dus. Dat vraagt om een andere huisvesting. Onze zoektocht naar passende huisvesting is gelukt.

Ons nieuwe adres is: Paterswoldseweg 810, 9728 BM Groningen.


 

Info: Jaap Kroon, oprichter NIM

Contact: info@nimbv.nl of telefoon 085 401 24 24

okt 02
NIM hoofdsponsor VWDTP Eredivisie zeilteam

NIM doet mee in de eredivisie van haar vakgebied. In ons geval is dat inspectie en certificatie dienstverlening op het hoogste niveau. Duidelijk, eerlijk en transparant. Een level playing field waarbij integriteit, deskundigheid en brandveiligheid een belangrijke rol spelen. Dat dragen we uit met al onze medewerkers. We zetten dat kracht bij door het ondersteunen van het Eredivisie zeilteam van VWDTP.

Eredivisiezeilen is nieuw in Nederland. 18 Zeilverenigingen strijden om het landskampioenschap in de eredivisie zeilen. Het is een wedstrijden cyclus verdeeld over 5 speelronden. Korte races (45 per weekend), standaard boten, één wedstrijdbaan en een competitie tussen de beste verenigingen op unieke locaties is een garantie voor zeilsport op het hoogste niveau.

NIM heeft zich verbonden als hoofdsponsor van het VWDTP eredivisie team uit Groningen. Kom eens kijken op één van de speelronden in 2017.

In 2016 heeft het eredivisie zeilteam van VWDTP een mooie 5e plaats behaald. Proficiat VWDTP!

Info: Jaap Kroon, oprichter NIM

Contact: info@nimbv.nl of telefoon 085 401 24 24

jan 04
NIM is meer dan Jaap

De ambitie was er genoeg, maar het is ook gelukt.  We groeien aardig in onze dienstverlening. Het afgelopen jaar hebben we een aantal medewerkers aangetrokken om de vraag naar onze dienstverlening​ te kunnen behandelen.

- Richard Kat, inspecteur brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. (r.kat@nimbv.nl)

- Menno van Wijk, inspecteur brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. (m.vanwijk@nimbv.nl)

- Magdalena Hartlief-Mellema administratief medewerkster (m.hartlief@nimbv.nl)

Myrna Lastdrager, administratief medewerkster / PZ (m.lastdrager@nimbv.nl) was er al wat langer maar hierbij maar even genoemd.


Info: Jaap Kroon, oprichter NIM

Contact: info@nimbv.nl of telefoon 085 401 24 24

feb 01
NIM in beweging

De NIM is verhuist naar Groningen. Dat lijkt misschien noordelijker en dus verder, maar niets is minder waar. Vanuit Groningen gelegen in de oksel van de A28 en de A7, zijn we dichter onze klanten in Noord-Nederland.​

Het postadres blijft ongewijzigd. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met onze nieuwe locatie.


 

Info: Jaap Kroon, oprichter NIM

Contact: info@nimbv.nl of telefoon 085 401 24 24


 

jan 09
We zijn begonnen!!

​Duidelijkheid is altijd prettig. Het inspectieschema brandveiligheid is nu van kracht, 2015 is begonnen. Heeft u vragen over inspectieschema's brandveiligheid, dan zijn wij altijd bereid een toelichting te verzorgen.

De NIM is geaccrediteerd voor de CCV inspectieschema's BMI/OAI en voor Normconformiteit NEN2535, NEN2575.

Het CCV inspectieschema beschrijft de inspectie van de brandbeveiliging in een bouwwerk. De beoordeling kan plaatsvinden na oplevering of in de gebruiksfase (vervolginspectie). Beoordeeld wordt of met het brandbeveiligingssysteem het doel of de doelen zoals vastgelegd in de uitgangspunten kan of kunnen worden gehaald.

De inspectieverklaring bestaat uit een rapport met een positieve of negatieve conclusie over het brandbeveiligingssysteem. Bij een positieve conclusie wordt een inspectiecertificaat verstrekt.

Info: Jaap Kroon, oprichter NIM

Contact: info@nimbv.nl of telefoon 085 401 24 24

dec 29
NIM geaccrediteerd voor CCV en NEN2575 !!!

Hoera!

We hebben er hard aan gewerkt tussen de inspecties door. Maar het resultaat is er. We hebben onze accreditatie voor de CCV schema's brandbeveiliging systemen Brandmeldinstallaties en Ontruimingsalarminstallaties behaald. De publicatie is de op de RVA site terug te vinden.

En passant hebben we ook maar gelijk de normconformiteit NEN2575 eraan toegevoegd.

Daarmee door het behalen van deze accreditatie kunnen wij onze nieuwe en bestaande klanten in 2015 ondersteunen in hun zorgplicht en certificatie verplichtingen.

De NIM is de 4e inspectie instelling die deze belangrijke mijlpaal heeft bereikt.

Info: Jaap Kroon, oprichter NIM

Contact: info@nimbv.nl of telefoon 085 401 24 24

 

jun 24
2015 komt er aan!!

​Nog maar 6 maanden en dan is de overgangstermijn van de regelingbrandmeldinstallaties 2002 is voorbij.  Bent u al klaar voor de nieuwe CCV schema's? De NIM wel. De raad voor accreditatie is op bezoek geweest en heeft de implementatie beoordeeld. Het ziet er goed uit. Nog één bijwoning in de praktijk en dan kunnen we onder accreditatie werken en het fel begeerde CCV logo gebruiken. En niet te vergeten de CCV inspectiecertificaten afgeven met inspectie merk!

De laatste tijd zijn er veel vragen met betrekking tot de erkenning van de installateurs en branddetectiebedrijven. De NIM vindt het prettig als er een branddetectiebedrijf is. Maar wij discrimineren niet. Het gaat om de brandveiligheid. Dus elke installatie telt. Ook als deze niet onder certificatie totstand gekomen is. Kwaliteit zit immers in de mensen die het maken en gebruiken.


Contact: J. Kroon  info@nimbv.nl  

 

jan 29
Dekra heeft eerste accreditatie voor BMI-CI BMI2011

Eerste accreditatie voor BMI-CI

 

De Raad voor Accreditatie (RvA) heeft in december 2013 de eerste certificatie-instelling (CI) geaccrediteerd voor uitvoering van de CCV-certificatieschema's Brandmeldinstallaties (BMI). Dit certificatieschema gaat over levering van nieuwe en onderhoud van bestaande brandmeldinstallaties.

 

Gefeliciteerd hiermee Dekra!

Dekra geeft de installateurs ten aanzien van de opleveringsinspecties en periodieke inspecties vrijheid van keuze in inspectie instellingen.

De NIM is graag uw partner. De NIM is een geaccrediteerde inspectie instelling voor brandmeldinstallaties.


Contact: J. Kroon info@nimbv.nl  

jan 20
Een nieuwe stijl voor de Website van de NIM

​Een nieuwe stijl voor de Website van de NIM

De NIM heeft de Website aangepast. Door mutaties bij de service provider was heeft noodzakelijk een de inhoud opnieuw vorm te geven.

 

Wij zullen u met hulp van de nieuw blog regelmatig updaten met ontwikkelingen in de markt.

 

De NIM is een geaccrediteerde inspectie instelling voor brandmeldinstallaties.

Contact: J. Kroon info@nimbv.nl

 

jan 01
NIM is sinds 1 januari VEBON-lid!

Met ingang van 1 januari 2014 heeft de VEBON een aparte sectie inspectie instellingen opgericht.

NIM is  VEBON lid van de nieuwe VEBON sectie ISO17020. VEBON biedt toegevoegde waarde door de collectieve belangenbehartiging van haar leden op het gebied van (brand)beveiliging.​

De NIM is een geaccrediteerde inspectie instelling voor brandmeldinstallaties.


Contact: J. Kroon info@nimbv.nl

1 - 10Next