Skip Navigation LinksFAQ

FAQ

Veel voorkomende vragen aan de NIM:

  • Hoeveel medewerkers zijn er werkzaam bij de NIM?

  • Waarom zou ik de NIM inschakelen voor een inspectie?

  • Wat kan ik bij een inspectie van de NIM verwachten?

  • Welke erkenning moet ik als beveiligingsinstallateur hebben?

  • Krijg ik een inspectie certificaat bij de NIM?


V: Hoeveel medewerkers zijn er werkzaam bij de NIM?

A: Bij de NIM staan 8 enthousiate medewerkers voor u klaar. De inspecties worden uitgevoerd door een team van 5 inspecteurs en worden ondersteund door 3 binnendienst medewerksters. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via ons algemene telefoonnummer 085 - 401 24 24.


V: Waarom zou ik de NIM inschakekelen voor een inspectie?

A: De NIM is een kleine flexibele inspectie instelling. Onze kernwaarden staan in de organisatie en zijn geen marketing instrument. De uurtarieven zijn aanvaardbaar, en staan in verhouding tot onze diensten.


V: Wat kan ik van een inspectie van de NIM verwachten?

A: Een inspectie van de NIM verloopt via een vast ISO17020 protocol. De gegevens worden vooraf verzameld, en de inspectie wordt voorbereid. Hierdoor is tijdens de inspectie een soepele afwikkeling mogelijk.


V: Welke erkenning moet ik als (beveiligings)installateur hebben?

A: Een erkenning is geen verplichting, een brandmeldinstallatie kan beoordeeld worden ondersteund door de regeling BMI2011of op basis van een inspectie certificaat van de NIM.


V: Krijg ik een inspectie certificaat?

A: Bij een JA conclusie op de inspectie rapportage kan een inspectie certificaat worden afgegeven. Afhankelijk van de geformuleerde opdracht wordt er een inspectie certificaat afgegeven.